Dakdekker Nieuwegein - Koetze dak en loodgieter

Koetze Dak

Wij bij koetze dak en loodgieter maken gebruik van A kwaliteit producten. Onze producten zijn voorzien van een komo keurmerk. Hierdoor bent u gegarandeerd van een langdurig goed en waterdicht dak.

Gratis Dakinspectie
  Inclusief een offerte

  + 25 jaar ervaring
  Persoonlijk contact
  Kwaliteit service
  Dakdekker Nieuwegein

  Dakdekker Nieuwegein

  Bent u op zoek naar een dakdekker in Nieuwegein of een van de omliggende plaatsen? Neem daarvoor vandaag nog contact op met Koetze Dak en Loodgieter. Wij komen graag bij u langs om een lekkage aan uw dak op te speuren en te verhelpen. Ook kunt u ons inschakelen als u graag wil dat een expert eens onderhoud aan uw dak uitvoert. Problemen met een dakgoot of dak van garage of schuur? Ook hier zijn wij in gespecialiseerd. We zijn al actief op het gebied van dakbedekking sinds 1997 en zetten ons in om alle problemen van onze klanten zo snel en goed mogelijk te verhelpen.

  Aan de slag met een dakdekkersbedrijf in Nieuwegein

  Koetze is de expert op het gebied van alles wat met dakdekking te maken heeft. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft over wat wij voor u kunnen betekenen. We zijn ook in te schakelen als loodgieter, maar het dakdekken is onze specialiteit. We zijn praktisch dagelijks bezig met het opspeuren van lekkages aan daken en weten hier dan ook alles van. Heeft u lekkage op uw dakkapel, garagedak, schuurdak of op het dak van uw bedrijf? Geen probleem, wij verhelpen dit zo snel mogelijk. We raden u daarbij ook aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, zodat het probleem niet erger kan worden.

  Meer weten over Koetze Dak en Loodgieter?

  Als u meer wilt weten over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen. Bij ons bedrijf hebben we service en kwaliteit altijd voorop staan. Schroom dan ook niet om een afspraak met ons te maken om ons in te schakelen. Alle activiteiten van een dakdekker, zullen wij geheel professioneel voor u uitvoeren.

  Dakdekker Nieuwegein kunt u inschakelen voor. 

  Dus voor alle meest voorkomende werkzaamheden. Kunt u door onze jarenlange ervaring in het dakwerk bij ons terecht.