Lichtkoepels - Koetze dak en loodgieter
+ 25 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Kwaliteit service
Lichtkoepels

Lichtkoepels zijn er in vele varianten. wij kunnen alle lichtkoepels voor u plaatsen of vervangen. Er zijn vele verschillende mogelijkheden. Bel of mail gerust met vragen of een vrijblijvende offerte.

welke lichtkoepels

lichtkoepel

Welke varianten zijn er mogelijk. We hebben koepels die geheel gesloten zijn. ook met speciale ventilatieopstand is mogelijk, voor bv een natte ruimte. Daktoetreding koepels om bv op u dakterras te komen, of als vluchtroute. Opstanden met haakse hoeken, met schuine zijde. Inbraakwerende lichtkoepel. Speciale solartube voor als er licht nodig is maar er weinig plaats is voor het plaatsen van een hele koepel.

bovenkoepel

De bovenkoepel is er in verschillende varianten. Zo hebben we vierkanten, rechthoekig. Met een pyramide vorm, of een bolling. Ze zijn er in enkel, dubbel en driewandige afwerking. Dit afhankelijk van de te behaalen isolatiewaarde. Tot slot nog de lichtdoorlaatheid. We hebben opaal, Helder,warmte afstotende.

uitvoering

lichtkoepel

Wij kunnen u bestaande lichtkoepel vervangen door een geheel nieuwe. Ook kunnen wij een koepel plaatsen op een geheel nieuwe plek. Ook alleen de bovenkoepel vervangen is in de meeste gevallen mogelijk. Als wij een koepel plaatsen word deze door ons geheel in het bestaande dak waterdicht afgewerkt. ook is het mogelijk de binnen afwerking mee te nemen. Heeft u interesse of vragen bel of mail gerust.