dakgoten vervangen - Koetze dak en loodgieter
+ 25 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Kwaliteit service
dakgoten vervangen

Voor het vervangen van u zinken dakgoot, in beugels of in een houten bak. Koetze is specialist in dakwerken. Tevens kunnen wij ook koperen dakgoten vervangen. De dakgoot word specifiek voor u woning gemaakt, en kan in diverse lengtes geleverd worden. Dit kan zijn met een ronde kraal als afwerking, of een platte band. Alle overgangen worden waterdicht gesoldeerd. Dit is in diverse maten verkrijgbaar. Zink is een duurzaam product. En gebruikt als dakgoot heeft zink een levensduur van wel meer dan 15 jaar. Zink word meestal uitgevoerd in 0,80mm dik. Maar is ook leverbaar in 1,0mm en 1,1mm dik. Deze dikte word vooral toegepast bij monumentalen gebouwen.

Mocht er tijdens het vervangen van u dakgoot houtrot geconstateerd worden, dan kunnen we dit in de meeste gevallen voor u oplossen. Hierbij denkende aan houtrot door langdurige lekkage, Of wilt u, u boeiboorden vervangen naar een onderhoudsvriendelijk materiaal. Zoals hpl, trespa, of keralit. Er zijn zeer veel mogelijkheden. Wij beantwoorden graag al u vragen.

dakgoten vervangen

De monteur komt persoonlijk u dakgoot inmeten, om een goede passende offerte te kunnen aanbieden. Deze is geheel vrijblijvend. Koetze kan de meeste dakgoten vervangen, en zo nodig in eigen werkplaats vervaardigen. En indien nodig, ivm hevige lekkage zsm vervangen. Denk u hierbij ook aan alle bijkomende onderdelen zoals, kopschotten, afvoerpijpjes, expansiestukken, en regenpijpen. dus is u dakgoot aan renovatie, of inspectie toe vul dan vrijblijvend het contactformulier in. En dan neemt de monteur spoedig contact met u op.