hemelwaterafvoer - Koetze dak en loodgieter

Koetze Dak

Wij bij koetze dak en loodgieter maken gebruik van A kwaliteit producten. Onze producten zijn voorzien van een komo keurmerk. Hierdoor bent u gegarandeerd van een langdurig goed en waterdicht dak.

Gratis Dakinspectie
  Inclusief een offerte

  + 25 jaar ervaring
  Persoonlijk contact
  Kwaliteit service
  hemelwaterafvoer

  Hemelwaterafvoer regenpijp,aan vervanging toe. Of wilt u u huis een ander uiterlijk geven. ook kunnen wij nieuwe regenpijpen aanbrengen daar waar het gewenst is.

  materialen hemelwaterafvoer

  Hemelwaterafvoer regenpijp zijn verkrijgbaar in, zink, pvc, koper. En deze zijn in diverse diameters verkrijgbaar. Bij vragen, bel gerust of vul het aanvraagformulier en wij nemen contact met u op.

  zink

  Zink is onderhoudsvrij en blijft vele tientallen jaren in goede staat. Hierbij kunnen wij alle bijkomende onderdelen vervangen. Denk hierbij aan een zinken vergaarbak in vele uitvoeringen. De zinken beugels worden voorzien van een zinken sierwrong. Bochten zijn er in diverse graden, afhankelijk van de situatie. Verkrijgbaar in 70/80/100 mm diameter. Zinken regenpijp is niet bestand tegen uitstoot van riet.

  hemelwaterafvoer

  pvc

  Pvc is er ook in 70/80/100mm Hiervoor beschikken wij ook over diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan vergaarbak, stadsuitloop, t-stuk. Ook deze bochten zijn er in diverse graden. Pvc is een goed alternatief dit is goedkoper dan zink en koper.

  pvc regenpijp

  koper

  De koperen variant word hetzelfde aangebracht als de zinken. Koper is de meest duurzaamste variant. daardoor is dit is ook de duurste, dit omdat koper een duur edelmetaal is. Deze uitvoering word vaak toegepast bij boerderijen met een rietenkap. Dit omdat koper bestand is tegen de uitstoot van riet.