hemelwaterafvoer - Koetze dak en loodgieter
Koetze Dak

Wij bij koetze dak en loodgieter maken gebruik van A kwaliteit producten. Onze producten zijn voorzien van een komo keurmerk. Hierdoor bent u gegarandeerd van een langdurig goed en waterdicht dak.

hemelwaterafvoer

Hemelwaterafvoer regenpijp,aan vervanging toe. Of wilt u u huis een ander uiterlijk geven. ook kunnen wij nieuwe regenpijpen aanbrengen daar waar het gewenst is.

materialen hemelwaterafvoer

Hemelwaterafvoer regenpijp zijn verkrijgbaar in, zink, pvc, koper. En deze zijn in diverse diameters verkrijgbaar. Bij vragen, bel gerust of vul het aanvraagformulier en wij nemen contact met u op.

zink

Zink is onderhoudsvrij en blijft vele tientallen jaren in goede staat. Hierbij kunnen wij alle bijkomende onderdelen vervangen. Denk hierbij aan een zinken vergaarbak in vele uitvoeringen. De zinken beugels worden voorzien van een zinken sierwrong. Bochten zijn er in diverse graden, afhankelijk van de situatie. Verkrijgbaar in 70/80/100 mm diameter. Zinken regenpijp is niet bestand tegen uitstoot van riet.

hemelwaterafvoer

pvc

Pvc is er ook in 70/80/100mm Hiervoor beschikken wij ook over diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan vergaarbak, stadsuitloop, t-stuk. Ook deze bochten zijn er in diverse graden. Pvc is een goed alternatief dit is goedkoper dan zink en koper.

pvc regenpijp

koper

De koperen variant word hetzelfde aangebracht als de zinken. Koper is de meest duurzaamste variant. daardoor is dit is ook de duurste, dit omdat koper een duur edelmetaal is. Deze uitvoering word vaak toegepast bij boerderijen met een rietenkap. Dit omdat koper bestand is tegen de uitstoot van riet.