loodwerk - Koetze dak en loodgieter
loodwerk

Loodwerk word vaak gebruikt bij oudere woningen, bv op de nok of hoekkepers. Loodwerk rondom dakkapellen, of onder kozijnen. Bij Koetze kunnen wij al deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Heeft u of wilt u ergens loodwerk, neem dan contact op. Dit kan telefonisch of via de mail.

lood

noklood/hoekkeper

Bij oude woningen zijn de nok en hoekkepers vaak afgewerkt met loodwerk. Dit heeft ten eerste een heel erg mooie uitstraling en is ook zeer duurzaam. Als dit met dakpannen is afgewerkt bestaat er altijd een kans op, kapotvriezen, wegwaaien, of loslaten van de dakpannen. Door dit met lood af te werken voorkom je deze problemen. Noklood word vaak gebruikt in de dikte 25ponds(25kilo per mtr2). Dit is zeer goed te vormen en is zwaar genoeg tegen opwaaien. Dit word allemaal in de werkplaats op maat gemaakt en voorzien van trotseerloodjes. En word op locatie aangebracht met speciale loodnagels. Vervolgens word het lood aangeklopt naar de vorm van de dakpannen.

noklood

dakkapel/kozijn

Vaak word de waterdichte afwerking van een dakkapel met lood gedaan. Dit omdat lood een duurzaam en goed bewerkbaar product is. Hierdoor bent u gegarandeerd van een langdurige waterdichte afwerking. Wij bij Koetze kunnen al deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Voor vragen of een offerte kunt u contact opnemen.

diverse

Lood is voor vele situaties te gebruiken. Ook voor bv muren afdekken, of afwerking tussen woningen. Voor over een deurdorpel. Koetze kan al u problemen met u lood oplossen. Wij beschikken over een eigen werkplaats om diverse loodwerkzaamheden te kunnen voorbereiden.