Houtrot - Koetze dak en loodgieter

Koetze Dak

Wij bij koetze dak en loodgieter maken gebruik van A kwaliteit producten. Onze producten zijn voorzien van een komo keurmerk. Hierdoor bent u gegarandeerd van een langdurig goed en waterdicht dak.

Gratis Dakinspectie
  Inclusief een offerte

  + 25 jaar ervaring
  Persoonlijk contact
  Kwaliteit service
  Houtrot

  Heeft u last van houtrot, dan kunnen wij dit voor u oplossen. Houtrot komt bv door lekkage aan u dakgoot of aan u platte dak. Na het opsporen van de oorzaak van het houtrot kan Koetze u een vrijblijvende offerte toezenden voor de werkzaamheden. Hierbij word het houtrot aangepakt en het belangrijkste de oorzaak word verholpen.

  Heeft u last van een lekkage of rot hout, of wilt u dat er een inspectie uitgevoerd word? Neemt u dan vrijblijvend contact op met ons.

  hoe nu verder

  Wij kunnen bijna alle vormen van rot hout aanpakken. Denk hier bij bv aan een lekkage bij een dakafvoer. Door een kapotte soldeernaad van bv de dakgoot. Boeiboorden door losgelaten randafwerking, bv daktrim of zinken deklijst. Maar zijn er echter onderliggende constructies aangetast, dan werken wij nou samen met diverse aannemers. Die kunnen wij dan inschakelen om alles weer in orde te maken. Zodat alles door een partij kan worden afgehandeld.

  isoleren koud dak houtrot

  Vaak word er ook tijdens werkzaamheden onverwacht rot hout geconstateerd. Dan kunnen wij dit in de meeste gevallen direct voor u oplossen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elke klus tot een goed eind brengen. Mochten wij dit aantreffen kunnen wij u direct een passende offerte toezenden. Zodat dit direct opgelost kan worden.