zinkwerk - Koetze dak en loodgieter
zinkwerk

Zink is een duurzaam product, en is voor vele toepassingen geschikt. Het is ook bijna geheel recyclebaar, daardoor word het veel gebruikt. Zinkwerk is er in verschillende diktes en kleuren. De meest gebruikte dikte is 0,80mm andere diktes zijn 1,0mm, 1,1mm. Deze word vaak gebruikt in de monumentale panden, en ook voor schuine daken of wanden. Heeft u ergens zinkwerk dat oud is en vervangen dient te worden. Neem dan vrijblijvend contact op via mail of telefoonnummer.

zinkwerk erker

erker/luifel

Veel oudere woningen hebben een erker aan de voorzijde, deze is vaak voorzien van een zinken bedekking. Deze werkzaamheden kan Koetze voor u uitvoeren.Na inmeten van de maten, word het meeste word op de werkplaats voorbereid. hierna word alles op locatie aangebracht en de naden worden waterdicht gesoldeerd. Koetze voert alle oude materialen af, zodat deze weer gerecycled kunnen worden.

zinkwerk dakkapel

dakkapel

Dakkapelen zijn ook vaak bekleed met een zinken bedekking. Dit is vaak met de wat oudere woningen. Hierbij word de oude bekleding verwijderd en een nieuwe aangebracht. Vaak worden hierbij de cruciale punten verbeterd. Dit is nodig omdat in de afgelopen jaren het weer enorm veranderd is. Denk hierbij aan veel regen in een Korte tijd. Veel wind en storm. Door deze aanpassingen bent u weer verzekerd van een landurig waterdicht dak.

zinkwerk zijwang

zijwangen

Vaak zijn de zijkanten van bv u dakkapel voorzien van een loden strook afgewerk met hout. Als door de jaren het loodwerk gescheurd is en aan vervanging toe is. word dit vaak vervangen, en weer afgewerkt met een zinken zijwang. ook kan hier gekozen worden voor een trespa afwerking. Beide zijn onderhoudsvrij, zodat u niet meer hoeft te schilderen.

diverse

Ook voor u balkon, muurafdekken, tuinhuisje special gemaakte vergaarbakken. Eigenlijk is zink voor vele dingen te gebruiken. U kunt altijd bellen of mailen als u vragen heeft.