Koetze Dak & Loodgieter -recensies werkzaamheden
Wat zeggen onze klanten
Koetze dak/loodgietersbedrijf
5.0
Based on 2 reviews
aangedreven door Facebook
Evelyn Ultee
Evelyn Ultee
2018-05-02T16:03:15+0000
Pascal heeft bij ons vakwerk geleverd. Dak was opengemaakt en weer “dicht”door een andere aannemer en toen hadden... we lekkage. Pascal heeft dit zeer vakkundig verholpen, na de laatste hoosbui van de afgelopen dagen; GEEN Lekkagelees meer
Rachel Van Laar
Rachel Van Laar
2018-04-15T09:58:29+0000
Vakmanschap! Levert knap werk, lost alle problemen op en komt zijn afspraken na. Zeer aan te bevelen!

dakbedekking

 • Geen categorieën

Reviews

 • T. Hoekstra schreef:

  Al een paar dakdekkers hadden naar de lekkage van mijn dakkapel gekeken, zonder resultaat. Pascal heeft het dak goed gerepareerd! Communicatie was ook erg goed!

 • Pascal Koetze schreef:

  Bedankt voor u reactie. Blij om te horen dat alles goed is opgelost.

 • Victor Furth schreef:

  Pascal heeft bij ons dakgoten en zinken balkon vervangen, alles volgens afspraak, snel en erg netjes. Hele goede loodgieter!

 • Annemarie Henfling schreef:

  Erg blij met pascal! Rondom de feestdagen lekkage! Hij heeft dit zeer efficient opgelost. Hij denkt goed mee als er een probleem is. Hij werkt snel en is opgewekt. Wij houden hem heel graag als loodgieter en bevelen hem zeker aan. Binnenkort komt hij weer om dakgoten te repareren/vernieuwen. Hij zegt eerlijk als iets gerepareerd kan worden en of vervangen.

 • Erik Tenniglo schreef:

  Pascal heeft bij ons de dakgoten voor en achter vervangen. Stipt op tijd en volgens afspraak. Hij werkt netjes, vertelt vooraf goed wat hij gaat doen en denkt met je mee. Een echte vakman die wij van harte aanbevelen.

 • Karin Bokhove schreef:

  Pascal heeft de dakgoot voor en achter vervangen. Het ziet er netjes uit. Alles komt goed georganiseerd over en verloopt prettig in de samenwerking.
  Top!

 • F G Oostrom schreef:

  Pascal heeft bij ons vakwerk geleverd.
  Dak was opengemaakt en weer “dicht”door een andere aannemer en toen hadden we lekkage.
  Pascal heeft dit zeer vakkundig verholpen, na de laatste hoosbui van de afgelopen dagen; GEEN Lekkage

 • Van Dort schreef:

  Pascal heeft bij ons het dakwerk met zink gemaakt.
  Zeer tevreden komt afspraken na en werk netjes.
  Goede uitleg over wat hij gaat doen en fijne samen werking.
  Bij de volgende klus bel ik hem zeker weer.

 • Anke Kemman schreef:

  Pascal heeft het dak weer als nieuw gemaakt. Ik ben helemaal tevreden. Mooi werk en weinig herrie. Keurige man die ‘onzichtbaar’ is tijdens het werk. Aanrader dus! Dank je wel Pascal.

 • Paul schreef:

  Pascal heeft bij ons het lood bij een dakkapel en twee dakgoten vervangen. De afstemming verliep zeer soepel en hij hield zich netjes aan zijn afspraken. Ook maakte hij foto’s om ons in detail te laten zien wat hij gedaan heeft. We zijn zeer tevreden en zullen hem zeker aanbevelen!!

 • T. Van Lijf schreef:

  Pascal heeft bij ons een kunststof daklijst geplaatst en de achtergevel geïmpregneerd. Het werk ziet er netjes uit en de communicatie verliep heel vlot en prettig.
  T. Van Lijf, Utrecht

 • Henk Swager schreef:

  Pascal heeft het dak van ons huis geheel vernieuwd,alles volgens afspraak ,mooi werk ,op tijd klaar en geen rommel

 • Hans schreef:

  Wat begon met een fikse lekkage bleek na inspectie door Pascal al snel wat we vreesden: het dak was hard aan vernieuwing toe. Omdat boeiboorden e.d. enkele jaren geleden al vernieuwd waren, is daar mooi ‘omheen gewerkt’ wat weer scheelde in te kosten. Dak ziet er nu weer prachtig uit.

 • Teun schreef:

  Pascal heeft nieuwe dejlijsten en boorden gemaakt bij ons aan de achter- en voorkant. Ziet er piekfijn uit. Hij deed niet moeilijk om een extra deksel op de schoorsteen te monteren wat we niet vooraf hadden besproken. Top gefixt en wij kunnen weer jaren door zo. bedankt Pascal !

 • Gert schreef:

  De bedekking van onze dakkapel was aan vernieuwing toe. Pascal heeft in overleg met ons een prima oplossing gekozen met zinken dakranden en alles volgens afspraak aangebracht.
  Wij kunnen weer lange tijd vooruit. Goed werk en prima afgehandeld!

 • Bas Oomes schreef:

  Na enkele jaren problemen met de afvoer van regenwater van ons platte dak, sporadische lekkages en enkele mindere ervaringen met andere loodgieters/dakdekkers, uiteindelijk bij Pascal terechtgekomen. Na een grondige inspectie en analyse van zwakke punten is hij met een totaaloplossing gekomen, die tot op heden – ook na een aantal fikse regenbuien gepaard met harde wind – prima stand houdt. Eerlijk en helder in communicatie, netjes en hard werkend geeft Pascal ons weer vertrouwen in de wereld van de loodgieters/dakwerkers.

  Pascal, bedankt

  Fam. Oomes
  Houten

 • Joost schreef:

  Pascal is communicatief zeer sterk en denkt mee naar de beste oplossing voor een eerlijke prijs. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Pascal en raad hem van harte aan als dakdekker.

 • Niels J. Masselink schreef:

  Pascal heeft goed en degelijk werk geleverd. Het weer werkte niet altijd mee. Prima en snelle communicatie. Ik beveel hem van harte aan als dakdekker!

 • Jesús Medina schreef:

  Pascal heeft bij ons, na een lekkage, aan het dak gewerkt. Hij heef onder andere een pijp aangebracht zodat het water van het platte dak sneller wordt afgevoerd en hij heeft ook dakbedekking geplaatst. Netjes qua communicatie en snel qua meedenken. Ik beveel hem aan.

 • M. Jansen op de Haar schreef:

  Pascal heeft bij ons de dakbedekking vervangen. Tot op heden geen nieuwe lekkages. Hij levert snel werk, denkt goed mee en is prettig qua communicatie. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen!

 • C. Koopman schreef:

  Pascal heeft bij ons de goten vervangen, de nokvorsten vastgezet, de schoorstenen gevoegd en veel lood -en zinkwerk vervangen. Communicatie verloopt netjes en vlot. Hij werkt snel. Ik beveel hem aan.

 • Barbara schreef:

  Pascal heeft het gehele dak voorzien van een nieuwe bitumen laag. Goed vakmanschap en snelle levering. Prettig om mee te werken, komt alle afspraken na en weet wat doorwerken is.

 • Calvin uit Nieuwegein schreef:

  Pascal heeft bij ons de dakbedekking uitstekend gerenoveerd. De uitvoering was snel en vakkundig. Hij is prettig om mee te werken en komt afspraken na. Leuk om onze gerenoveerde dak op Instagram terug te zien. Ik beveel hem aan.

 • Sander schreef:

  Via via kwam ik bij Pascal terecht, na het eerste contact kwam hij al snel langs voor een inspectie. De offerte volgde nog dezelfde dag en na opdrachtbevestiging kon het werk op korte termijn uitgevoerd worden. Pascal heeft mijn reeds door een andere firma “gerenoveerde” schoorsteen netjes hersteld omdat er nog steeds lekkages waren. Pascal heeft goede foto’s gemaakt van de uitgevoerde werkzaamheden. Zeer tevreden, prima service!

 • Ben IJmker schreef:

  Pascal heeft onlangs mijn dakkapel gerepareerd. Hij komt netjes langs om de zaken eerst goed te bekijken en op te meten, zodat hij maatwerk kan leveren. Hij werkt vlot, secuur en levert ontwijfelbaar kwaliteit. Hij heeft een groot hart voor het vak en de klant, waardoor hij je openhartig en oprecht advies geeft. Hij zal, met eerlijke prijzen, kwaliteit werk leveren, waardoor je met een gerust hart kunt slapen.

 • Gert-Jan schreef:

  Wij hadden een flinke lekkage van het dak op onze aanbouw, toen het van de week zo extreem hard regende. Pascal gebeld en hij gaf aan wel een gaatje te hebben, ondanks de drukte, om te kijken waar de lekkage vandaan kwam. Uiteindelijk was hij na het zien van een filmpje over hoe hard het water naar binnen liep, binnen een half uur bij ons. Lekkage had hij snel opgespoord, de boel opgemeten en uur later had ik al de offerte. Mooiste van alles was dat hij de volgende ochtend ook al om 08.00 uur kwam repareren. Die middag zou het weer hard gaan regenen.
  Pascal heeft snel gereageerd en het e.e.a. zeer vakkundig gerepareerd. Tevens alles netjes achtergelaten. Ook foto’s gestuurd van voor de situatie en erna. Ben zeer tevreden.
  Uitstekende service!

 • Judith schreef:

  Zeer snelle en goede reparatie van daklekkage, goed onderbouwde informatie en uitleg. Mochten er weer problemen komen, weet ik wie ik ga bellen.

 • Kevin schreef:

  Wij wilden het een en ander laten vernieuwen aan ons dak en hebben toen een aantal dakdekkers aangeschreven. Pascal kwam snel langs om een offerte te maken en was daar heel eerlijk bij en kwam zeer betrouwbaar en professioneel over. Ook de offerte was duidelijk waar alle afspraken goed in staan vermeld. Al vrij snel kwam hij langs om het dak van het dakkapel te vernieuwen. Dit heeft hij zeer netjes gedaan waar wij heel erg blij mee zijn! Binnenkomt komt hij nog een keer langs om de laatste klussen uit te voeren. Tevens is Pascal snel in goed in zijn communicatie. Ook per mail! We raden Pascal iedereen aan!

 • Lonneke Bruidegom schreef:

  Pascal heeft in februari van het afgelopen jaar ons dak vernieuwd van de uitbouw en diverse loodgieterswerkzaamheden aan ons dak verricht. Hij heeft dit zeer professioneel en kundig gedaan. Hij reageerde snel en kon als eerste op inspectie komen en dat was voor ons erg belangrijk aangezien we lekkage hadden gehad. Wij waren zo tevreden dat we deze maand ons garagedak door hem hebben laten vervangen, ook hier heeft hij weer keurig werk afgeleverd. Pascal is een vakman en hij heeft een prettige manier van communiceren.

 • Justin schreef:

  Pascal heeft bij ons het dak van de uitbouw overlaagd met nieuwe bitumen en zinken deklijsten aangebracht. Een afspraak was snel gemaakt voor een inspectie en het maken van een offerte. Ondanks het erg druk is in dakdekkersland kon hij door het mooie weer tussendoor wat tijd vrijmaken en we hadden dus zeer snel de nieuwe dakbedekking. Communicatie is super snel en duidelijk.

 • S. Sahuleka schreef:

  Vanwege lekkage Pascal ingeschakeld. Hij kon vrijwel direct langskomen en liet door middel van foto’s en filmpje duidelijk zien wat er gerepareerd/vervangen moest worden.
  Dezelfde dag nog de offerte in de mail en ondanks de drukte had hij snel tijd om de lekkage te verhelpen.
  Duidelijke communicatie. Snelle en goede service! Kortom: een aanrader!

 • Bart schreef:

  Onze lekkage in de woonkamer is vakkundig opgelost door Pascal door het aanbrengen van een nieuwe strook lood op het balkon op de 1e verdieping. Het is afgewerkt met een hardhouten afdeklat. Alles ook in de grondverf en gekit zodat het klaar is voor een aflakbeurt in het voorjaar. Keurig werk van Pascal. Maandag gebeld, dinsdag komen kijken en op donderdag was alles klaar. Super service. Daarbij werkt Pascal met alle moderne communicatie en betaalmiddelen wat allemaal bedraagt tot een hele positieve ervaring. Wij gaan in de toekomst zeker vaker van de diensten van Pascal gebruikmaken.

 • de Vries schreef:

  Pascal heeft bij mij het zinken dak van een balkon aan huis vernieuwd omdat het oude zink lek was op de soldeernaden. Na eerst een paar andere dakdekkers/loodgieters te hebben langs gehad uiteindelijk bij Pascal uitgekomen vanwege de betrouwbare indruk die hij maakte (en de andere niet). Ik kreeg een duidelijke offerte en Pascal was vlot met het reageren op vragen / mails.
  Bij het uitvoeren van het werk was er goede communicatie, en konden veel vragen gesteld worden.
  Ben blij met het werk dat hij heeft geleverd en zou voor nieuwe klussen gelijk weten wie ik zou bellen. Duidelijk een vakman die van wanten weet.

 • Fam Bakker schreef:

  Pascal heeft bij ons in Houten de dakkapellen en garagedak vernieuwd.
  Wij zijn heel tevreden ,een zeer harde werker, secuur en punctueel. prettig om zaken mee te doen.

  Houten februari 2020

 • Marcel van der schoor schreef:

  De dakgoten voor en achter van mijn oudelijk huis waren na 30+ jaar toe aan vervanging. Ook de oude regenpijpen meteen meegenomen voor het zicht. Aan wie laat je zoiets over?
  Uitgekomen bij Pascal die opviel door zijn fotos van zijn eerdere werkzaamheden. Dat zag er vertrouwenwekkend uit.
  Hij is van 8 uur smorgens tot 3 uur smiddags bezig geweest met een kleine pauze. Ik ben zeer tevreden met zijn inzet en de uitgevoerde werkzaamheden waren doordacht voorbereid en uitgevoerd. Die nacht een flinke bui, maar ik sliep gerust.
  Kortom een kwaliteits vakman aan wie je wat kunt overlaten.
  Marcel van der Schoor

 • Berrie Rensenbrink schreef:

  Mijn platte dak was aan vervanging toe. Na 1 telefoontje stond hij s’middags al op de stoep en kreeg ik later op de dag al een offerte. 4 dagen daarna stond Pascal al op het dak om een nieuwe bitumen laag aan te brengen. Samen hebben we de zonnepanelen weer terug geplaatst. Pascal is flexibel, nauwkeurig en een fijn mens om mee om te gaan. Een echte vakman en aan te bevelen.

 • Bart schreef:

  Pascal levert kwaliteit voor een goeie prijs. Bovendien schakelt hij snel en komt alle afspraken na. Het platte dak ziet er weer strak uit en ik zou deze vakman iedereen aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *