Wie ben ik - Koetze dak en loodgieter
+ 25 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Kwaliteit service
WIE BEN IK

Mijn naam is Pascal Koetze, ik ben sinds 1997 werkzaam in het loodgietersvak. Mijn specialiteit is dakwerk.
Opsporen van daklekkages is bij mij degelijke kost.
Lekkage op dakkapel, Garagedak, schuurdak, dakgoot enzovoort, als het lekt kan ik de oorzaak voor u vinden. Koetze heeft zijn eigen werkplaats.  Daar kunnen bijna alle voorkomende werkzaamheden voorbereid worden.Mijn werk zie ik tevens al mijn hobby. Ik doe dit met veel passie en plezier. Service, kwaliteit staat bij ons hoog in het vandaal. Het motto is we gaan pas weg als de klant tevreden is.

Als u vragen heeft over een klus bel mij gerust of vul het aanvraagformulier in, hierna neem ik binnen 24 uur contact met u op.

Mijn werkzaamheden zijn.

 • Isoleren.
 • dakbedekking.
 • zinkwerk.
 • loodwerk.
 • vervangen kranen
 • vervangen dakgoot.
 • hemelwaterafvoeren.
 • onderhoud daken en goten.
 • schoonmaken van u goot, daken, veluxgootjes.
 • houtrot.
 • boeiboorden.