onderhoud - Koetze dak en loodgieter
+ 25 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Kwaliteit service
onderhoud

Koetze dak & loodgieter kunt u inschakelen voor onderhoud aan u woning.Door goed en tijdig onderhoud uit te laten voeren kunt u een hoop ellende voorzijn. U kunt contact met ons opnemen, om de diverse mogelijkheden te bespreken. Door regelmatig onderhoud, gaat u dak/dakgoot langer mee. En voorkomt u overstromingen door verstoppingen.

dakgoot onderhoud

dakgoot onderhoud

Door zuren uit blad gaat de levensduur van u dakgoot sterk achteruit. Door u dakgoot regelmatig te laten reinigen, en controleren bent u verzekerd van een goede en langdurig waterdichte dakgoot. Wij verwijderen het vuil en controleren tevens op beginnende problemen. Denk hierbij aan een gescheurde soldeernaad. of het dun worden van het zink. ook kan er door een verstopping een onnodige lekkage ontstaan.

plat dak onderhoud

Ook u plat dak dient onderhouden te worden. Hierbij worden de afvoeren van vuil ontdaan. de bitumen/zink word gecontroleerd op gebreken en evt beginnende lekkages. Denk hierbij aan u garage, dakkapel, schuur, dak woonhuis. Als er grote gebreken zijn kan Koetze u daar een vrijblijvende offerte voor toezenden.

plat dak onderhoud

onderhoudscontract

Ook kunt u ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten. Deze word speciaal voor u woning aangeboden. Wij komen dan op een afgesproken moment bij u langs om het besproken onderhoud uit te voeren. Dus heeft u vragen of interesse? neem dan contact op met ons.