dakbedekking - Koetze dak en loodgieter

Koetze Dak

Wij bij koetze dak en loodgieter maken gebruik van A kwaliteit producten. Onze producten zijn voorzien van een komo keurmerk. Hierdoor bent u gegarandeerd van een langdurig goed en waterdicht dak.

Gratis Dakinspectie
  Inclusief een offerte

  + 25 jaar ervaring
  Persoonlijk contact
  Kwaliteit service
  dakbedekking

  Wij gebruiken een bitumen dakbedekking. deze hebben wij in de app en de sbs variant. app is de meest voorkomende, de dikte hiervan is 4,5mm en word door ons vaak gebruikt. Deze is leverbaar in een blanke, kale soort geschikt bij bv grinddaken. vaak word er gebruik gemaakt van een app met een leislag afwerking. Deze is in vele kleuren leverbaar. En is voorzien van een uv beschermende laag (leislag). Wij gebruiken uitsluitend gecertificeerde producten.

  dakbedekking sbs

  De sbs variant is een zeer flexibel soort. Zeer geschikt voor daken die veel beweging hebben zoals bedrijfshallen. Ook deze dakbedekking is in vele kleuren leislag te verkrijgen. Voor de beste levensduur van sbs bitumen is het nodig deze af te werken met bv grind of een isolatielaag.

  toepassingen

  De meest gebruikte vorm is de app bitumen. wij kunnen u dak voorzien van een eenlaagse of meerlaagse daksysteem . eenlaagse is ook de meest goedkoopste vorm van renoveren. Tevens kunnen wij ook een geheel dak doen. Dit kan inc een isolatie laag. Eenlaagse systeem is het aanbrengen van een nieuwe laag over de bestaande. Bij de meerlaagse variant word er eerst een onderlaag aangebracht, waarna de bitumen toplaag word aangebracht.

  dakbedekking

  Dus is u plattedak toe aan renovatie of vervanging. Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in.