schoorsteen/loodwerk - Koetze dak en loodgieter
Koetze Dak

Wij bij koetze dak en loodgieter maken gebruik van A kwaliteit producten. Onze producten zijn voorzien van een komo keurmerk. Hierdoor bent u gegarandeerd van een langdurig goed en waterdicht dak.

schoorsteen/loodwerk

Schoorstenen worden vaak niet meer gebruikt zoals ze vroeger gebruikt werden. Hierdoor worden de stenen nat en poreus. De voegen spoelen weg door de regen. En door het vele water in de stenen, vriezen de voegen en de cement lagen kapot. Deze kan dan voorzien worden van een impregneermiddel. Hiermee voorkomt u intrekkend vocht en gaat de schoorsteen langer mee.

Loodwerk schoorsteen

oorzaak

Vaak is door ouderdom het lood zeer dun en bevat het scheuren. Dit komt door uitzetting en krimpen van het materiaal. Door de vele stormen, en harde wind waaien de delen op en weg. En hierdoor heeft u onnodig lekkage. Laat dus u lood optijd inspecteren zodat Koetze u, een vrijblijvende offerte kan aanbieden.

schoorsteen

Koetze slijpt de bestaande voeg uit en brengt nieuw opmaat gemaakt lood aan. Denk hierbij aan voetlood, zijlood, lokketen, dit gaat doormiddel van rvs loodklemmen, en loodnagels. Al het lood word goed vastgezet en de voeg word weer afgevoegd. Hierna kan Koetze de schoorsteen voorzien van een laag impregneer indien dit noodzakelijk is.