Dakdekker De Bilt - Koetze dak en loodgieter

Koetze Dak

Wij bij koetze dak en loodgieter maken gebruik van A kwaliteit producten. Onze producten zijn voorzien van een komo keurmerk. Hierdoor bent u gegarandeerd van een langdurig goed en waterdicht dak.

Gratis Dakinspectie
  Inclusief een offerte

  + 25 jaar ervaring
  Persoonlijk contact
  Kwaliteit service

  Dakdekker de Bilt

  Ondervindt u daklekkage in uw woning of heeft u schimmelvorming waarvan u het vermoeden heeft dat dit door een lekkage in het dak is gekomen? Wacht dan niet lang maar schakel meteen een dakdekker in om het probleem op te lossen. Wanneer u een lekkage heeft, kan dat op termijn zelfs de dakconstructie aantasten door o.a. houtrot. De eerder genoemde schimmelvorming kan ook voor een ongezonde leefomgeving zorgen en spullen aantasten. Lekkage kan daarnaast voor onveilige situaties zorgen indien het regenwater in contact kan komen met elektronische apparaten. Bij Koetze Dakdekker en Loodgieter zijn we gespecialiseerd in het opsporen en oplossen van daklekkages.

  Dakdekkersbedrijf de Bilt met KOMO-keurmerk

  Bij het oplossen van daklekkages maar ook voor andere dakreparaties, dakinstallaties en renovaties gebruiken we hoogwaardige materialen. We dragen het KOMO-keurmerk wat inhoudt dat deze organisatie garandeert dat onze materialen inderdaad aan de hoogste eisen voldoen. Zo dragen wij bij aan duurzame oplossingen die de tand des tijds goed weten te doorstaan en uw dak langer lekvrij houden. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Dat uit zich in eerlijk advies en duidelijke afspraken die stipt nagekomen worden. U kunt uw daklekkage eenvoudig via onze website melden. Dat kan via dit formulier.

  Dakonderhoud voor woning in de Bilt

  Beter nog dan het repareren van een daklekkage is het voorkomen ervan. U kunt voorzorgsmaatregelen nemen om lekkages ten gevolge van bijvoorbeeld achterstallig onderhoud te voorkomen. Daarnaast helpen deze maatregelen ook om uw dak weerbaarder te maken zodat deze minder te leiden heeft onder extreme weersomstandigheden. Een bekend fenomeen van achterstallig onderhoud zijn dichtgeslibde dakgoten. Hierdoor kan corrosie ontstaan waardoor de dakgoot lekt en vocht de woning in kan komen. Uw dak heeft ook veel te verduren in de loop der jaren en na verloop van tijd hoopt zich vuil op in de vorm van mos en algen. Deze groene aanslag kan de dakbedekking poreus maken. Dat maakt uw dak kwetsbaarder tijdens bijvoorbeeld een hagelbui. Andere weersvormen hebben ook effect op de ‘gezondheid’ van uw dakbedekking. Zo is een platdak uit EPDM of bitumen erg gevoelig voor oververhitting. Check dus geregeld uw dak, vooral na extreem weer. U hoeft zelf niet de trap op indien u voor het onderhoud Koetze Dakdekker en Loodgieter inschakelt. Wij gaan dan na hoe uw dak ervoor staat en kunnen waar nodig reparaties uitvoeren. Wij helpen u graag om uw dak bestand te houden tegen lekkages.

  Gratis dakinspectie voor woning in de Bilt

  Benieuwd hoe uw dak er momenteel bijstaat? Laat een dakinspectie door ons uitvoeren. Deze is gratis en na afloop ontvangt u een vrijblijvende offerte voor mogelijke verbeterpunten die we hebben aangetroffen. U kunt het formulier hier invullen en versturen, wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het vak en ons werk is onze passie en service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Het motto van Koetze Dakdekker en Loodgieter is dan ook: ‘Wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent!’ Bekijk ook de positieve recensies die we van onze klanten hebben mogen ontvangen die ons motto onderstrepen.