Dakdekker Bodegraven - Koetze dak en loodgieter

Koetze Dak

Wij bij koetze dak en loodgieter maken gebruik van A kwaliteit producten. Onze producten zijn voorzien van een komo keurmerk. Hierdoor bent u gegarandeerd van een langdurig goed en waterdicht dak.

Gratis Dakinspectie
  Inclusief een offerte

  + 25 jaar ervaring
  Persoonlijk contact
  Kwaliteit service

  Dakdekker voor omgeving Bodegraven

  Het dak beschermt uw woning tegen regen, wind, sneeuw en zon. Problemen met het dak kunnen daardoor vervelende gevolgen hebben. Wanneer u een lekkage heeft, geeft dit vaak veel stress. Het kan houten balken verzwakken en gipsplaten aantasten. Ook bevordert lekkage schimmelgroei en kan er gevaar zijn wanneer het regenwater in contact komt met elektrische apparaten. Soms blijven lekkages een tijd lang onopgemerkt totdat er sporen van schimmel zijn te zien. Het ziet er niet alleen lelijk uit en kan uw spullen beschadigen, het heeft ook negatieve gevolgen op uw gezondheid wanneer het ingeademd wordt. Vooral wanneer het water bij harde regenval door het dak stroomt, wilt u natuurlijk dat het snel wordt opgelost. Zoekt u een dakdekker in omgeving Bodegraven dan bent u bij Koetze Dakdekker en Loodgieter aan het juiste adres.

  Dakdekker met KOMO-keurmerk in omgeving Bodegraven

  Bij Koetze Dakdekker en Loodgieter hebben we een passie voor het vak en kunnen we putten uit meer dan 25 jaar ervaring. Daarnaast dragen wij het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk is een bewijs voor objectief getoetste kwaliteit van de materialen die wij leveren. Wij maken dan ook gebruik van A-kwaliteit producten om een langdurige oplossing voor uw daklekkage te kunnen bieden. Daarnaast is voor ons persoonlijk contact erg belangrijk waarbij wij eerlijk en transparant met onze klanten communiceren. We vertellen u vooraf duidelijk hoe wij de lekkage aanpakken en komen onze afspraken stipt na. Ons motto is: Wij gaan pas weg als u tevreden bent!

  Dakinspectie door dakdekker in omgeving Bodegraven

  Stormschade kan voor een daklekkage zorgen maar vaak is lekkage het gevolg van achterstallig onderhoud of slechte/beschadigde materialen. Meestal zijn er al aanwijzingen die duiden op een mogelijke lekkage aan het dak. Een voorbeeld daarvan is afschilferend schilderwerk of de eerder genoemde schimmelgroei die kan zijn ontstaan door vochtophoping ten gevolge van een daklekkage. Schimmel kan echter ook zijn ontstaan door een lek in de waterleiding. Met een dakinspectie weet u zeker of er sprake is van een lekkage aan het dak. Door een dakinspectie uit te laten voeren door een ons dakdekkersbedrijf, kunnen we mogelijke pijnpunten herkennen en daar maatregelen voor treffen. Ons specialisme is het opsporen en verhelpen van daklekkages met speciale apparatuur. Zo krijgen we het lek altijd boven. Betreft het inderdaad het dak, dan stellen we een plan op om de lekkage te repareren. Dat kan bijvoorbeeld met nieuwe dakbedekking, herstel van een dakgoot of daklood of een reparatie aan een schoorsteen. Wat de oplossing ook is, wij zorgen dat wij het probleem herstellen en door het gebruik van hoogwaardige materialen helpen we het probleem ook langdurig op te lossen.

  Voorkomen daklekkage in Bodegraven

  Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt ook bij daklekkages. U kunt zelf verschillende acties ondernemen voor het verkleinen van de kans op lekkage. Denk daarbij aan het schoonmaken van de dakgoot zodat er geen corrosie ontstaat, het verwijderen van mossen en algen zodat de dakbedekking niet poreus wordt en het inspecteren van de schoorsteen en het dak. Vooral na hete perioden of perioden van zware sneeuwstormen of hagelbuien kunnen daken beschadigd raken. U kunt Koetze Dakdekker en Loodgieter ook inschakelen voor uw onderhoudsklussen. Zo hoeft u zelf de ladder niet op en bent u verzekerd van een professionele inspectie van uw dak.

  Gratis dakinspectie door Koetze Dakdekker en Loodgieter

  Hebt u een daklekkage in omgeving Bodegraven, zorg dan dat dit in een zo vroeg mogelijk stadium wordt opgelost. Zo voorkomt u verdere houtrot en mogelijke verzwakking van uw dakconstructie, mogelijke schade aan uw spullen en ongezonde schimmelvorming. Laat Koetze Dakdekker en Loodgieter een gratis dakinspectie uitvoeren. Op basis van deze inspectie brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Voor vragen kunt u ook altijd even contact opnemen. Bel naar +31642116902 of mail naar pascalkoetze@gmail.com.