Dakdekker Bilthoven - Koetze dak en loodgieter

Koetze Dak

Wij bij koetze dak en loodgieter maken gebruik van A kwaliteit producten. Onze producten zijn voorzien van een komo keurmerk. Hierdoor bent u gegarandeerd van een langdurig goed en waterdicht dak.

Gratis Dakinspectie
  Inclusief een offerte

  + 25 jaar ervaring
  Persoonlijk contact
  Kwaliteit service

  Dakdekker Bilthoven

  Een daklekkage geeft vaak veel stress. Dat is ook niet zo gek want het regenwater dat het huis binnendringt, is niet zonder gevaar. Ten eerste kan het water zorgen voor houtrot en op langere termijn zelfs een gevaar vormen voor de dakconstructie. Het regenwater kan mogelijk in contact komen met elektrische apparaten op de zolderverdieping, wat ook tot gevaarlijke situaties kan leiden. Schimmel kan ook het gevolg zijn van vochtophoping ten gevolge van een lekkage in het dak. Het ziet er niet alleen vies uit, het inademen is ongezond en het kan ook uw spullen aantasten. Allemaal redenen om een daklekkage zo snel mogelijk op te laten lossen. Schakel Koetze Dakdekker en Loodgieter in voor een professionele en langdurige oplossing voor uw daklekkage. 

  Daklekkage in Bilthoven laten oplossen door dakdekkersbedrijf Koetze

  Bij Koetze Dakdekker en Loodgieter staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Zo gebruiken we hoogwaardige materialen waardoor we het KOMO-keurmerk mogen dragen. Het KOMO-keurmerk houdt in dat onze materialen zijn getoetst door stichting KOMO en zij garant staan voor de hoge kwaliteit die wij leveren. Zo repareren we niet alleen de lekkage maar helpen we ook voorkomen dat de lekkage op korte termijn weer terugkomt. Het uitoefenen van ons werk voelt voor ons als een hobby en wij doen dat dan ook met veel passie en liefde voor het vak. Wij specialiseren ons in het opsporen en oplossen van daklekkages. U kunt rekenen op eerlijke en transparante communicatie en het stipt nakomen van gemaakte afspraken. We gaan pas weg als u tevreden bent!

  Onderhoud aan dak laten uitvoeren door dakdekkersbedrijf Koetze

  Vaak is daklekkage het gevolg van achterstallig onderhoud of beschadigde materialen. Ook perioden van veel vorst en hitte kunnen hun weerslag hebben op daken. Onder het mom ‘voorkomen is beter dan genezen’, zijn er bepaalde onderhoudsklussen die zijn uit te voeren om problemen te voorkomen.  Zorg bijvoorbeeld dat u corrosie voorkomt in de dakgoot zodat het vocht niet de kans krijgt in de woning te trekken. Zorg dus dat de dakgoot niet verstopt raakt door vuil als bladeren, mos en takjes tijdig te verwijderen. Mos nestelt zich niet enkel in de dakgoot maar ook op het dak zelf, net als algen. Deze aanslag maakt de dakbedekking poreus dus verwijder de groene aanslag. Daken kunnen ook beschadigd raken door bijvoorbeeld oververhitting (speelt m.n. bij plat dak van EPDM of bitumen) of hagel/sneeuwstormen. Wanneer dakpannen al wat poreus zijn, kan hagel ze eenvoudig verder beschadigen. Hebt u een schoorsteen? Vraag de schoorsteenveger ook eens te letten op mogelijke sporen van slijtage. Bent u zelf niet in de gelegenheid om de trap op te gaan voor het genoemde onderhoud of wilt u graag dat het professioneel wordt verzorgd, schakel dan Koetze Dakdekker en Loodgieter in.

  Vrijblijvende offerte daklekkage in Bilthoven

  Hebt u nu last van een daklekkage of vermoedt u een lekkage aan het dak te hebben? Wacht niet lang en schakel meteen een dakdekker in. U kunt bij Koetze Dakdekker en Loodgieter  een vrijblijvende dakinspectie aanvragen. Wij maken op basis van onze bevindingen een vrijblijvende offerte. Vul daarvoor dit formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.