Dakdekker Bilthoven - Koetze dak en loodgieter

Koetze Dak

Wij bij koetze dak en loodgieter maken gebruik van A kwaliteit producten. Onze producten zijn voorzien van een komo keurmerk. Hierdoor bent u gegarandeerd van een langdurig goed en waterdicht dak.

Gratis Dakinspectie
  Inclusief een offerte

  + 25 jaar ervaring
  Persoonlijk contact
  Kwaliteit service
  Dakdekker Bilthoven

  Dakdekker Bilthoven

  Bent u op zoek naar een bekwame dakdekker in Bilthoven? Een vakman op zijn gebied die graag bij u langskomt om problemen aan uw dak te verhelpen? Zoek dan niet verder en neem gewoon even contact op met Koetze Dak en Loodgieter. We hebben jarenlange ervaring als dakdekkersbedrijf voor Bilthoven en gaan graag ook voor u aan de slag. Ons bedrijf bestaat sinds 1997, we zijn naast dakdekkerswerkzaamheden ook in te schakelen voor allerhande andere taken. Zo kunt u ook contact met ons opnemen voor zinkwerk, loodwerk, werk aan het sanitair, vervangen van kranen en nog veel meer.

  U zoekt een betrouwbare dakdekker in Bilthoven?

  Het is voor iedereen met een huis heel belangrijk dat dit huis goed is beschermd. Dit houdt in dat er ook een goed dak op het huis moet zitten. Een dak dat waterdicht is en dat ook is bestand tegen andere omstandigheden. Als u een huis koopt of huurt zit hier natuurlijk een dak op, maar hoe goed dat ook is gemaakt, er kunnen altijd problemen optreden. Lekkage is een groot probleem, waarbij u niet te lang moet wachten om hier iets aan te doen. We raden u dan ook aan om in een dergelijk geval zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij zorgen er dan voor dat uw problemen zo snel mogelijk worden opgelost.

  Het dakdekkersbedrijf voor Bilthoven

  Als dakdekker voor Bilthoven hebben we veel ervaring met het verzorgen van daken. Heeft u een nieuw dak nodig waarbij u er op wilt kunnen vertrouwen dat dit helemaal waterdicht op uw huis ligt? Of bent u op zoek naar iemand die een lekkage aan uw dak vakkundig kan verhelpen? Wij zorgen er graag voor dat uw dak weer helemaal in orde is. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op met uw vragen. We komen graag bij u langs om voor u aan de slag te gaan.

  Dakdekker Bilthoven kunt u inschakelen voor.

  Dus voor alle meest voorkomende werkzaamheden. Kunt u door onze jarenlange ervaring in het dakwerk bij ons terecht.